KONKURRENCE - ny header

Sketchbook – DIY

SAM_1349SAM_1350SAM_1351SAM_1352SAM_1353SAM_1354Jeg er gået i gang med det her utrolig store projekt som man altid kan sætte sig til og hygge lidt om. Jeg kalder det en sketchbook men man kan jo kalde det hvad man vil. I bund og grund er det bare en masse kollager i en bog. Jeg sad (næsten) hele dagen i går og klippede ud fra blade og satte dem sammen.
På billederne kan i se dem jeg nåede at lave igår, men der kommer nok mange flere. Jeg fik inspiration fra en blogger der hedder Isabella Thordsen, som også er en rigtig dygtig blogger. Hun bruger sin sketchbook til forskellige opgaver med sin skole, men da jeg så den synes jeg bare det var nogle utrolig flotte ting hun havde lavet i den, så det ville jeg også i gang med.
Bogen er købt i TIGER til 20,- kr og man kan også få en der er en tand større til 30,- kr. Og al’ udklippet er bare for gamle blade, og hvis du ikke har sådan noget kan man jo også sagtens bruge reklamer, der kan man f.eks. finde en masse flot tøj at lave en kollage med.
Nå, det var lige lidt herfra. Det er også ved at være længe siden der har været noget spændende på bloggen. Kys herfra <3
 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE - ny header