1. DIY Julegave - personlige beholdere

2. DIY Julegave – retro ramme med citat

Dagens DIY julegave er en retro ramme med et digt, citat eller andet. Jeg har fyldt de her små “ordsprog” eller hvad man nu kan kalde dem, i en retro ramme som jeg klader der. Disse rammer er købt i Tiger (igen) til 10,- kr. stykket, og er IKKE særlig god kvalitet. Det er allerede lykkedes mig at revne glasset ved 2… Jeg elsker de her gammeldags rammer, og fik øjnene op for dem da min farfar døde for et års tid siden, og han havde rigtig mange af sådan nogle rigtig gamle, dog flottet rammer. Jeg forelskede mig lidt i dem, og så den her smarte idé i en eller anden Youtube video.
Jeg vælger altid en med fod, som kan ses på billedet , fordi så kan man altid have dem til at stå, og jeg tror de fleste mennesker foretrækker at have disse små søde rammer til at stå på et bord. Men ellers er det jo så smart, at man kan få rammer med både fod og sådan nogle dimser til at hænge den op med (beklager jeg ikke lige ved hvad det hedder…). Det var vist alt jeg lige kunne få klemt ind i det her 2. DIY-julegave indlæg.
God inspiration til jer alle!<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. DIY Julegave - personlige beholdere