Nye stiletter<3

Shopping haul 2/1-2013

Var ude og shoppe idag med min veninde Helena nede i byen. Fik brugt en hel del penge, og her er resultaterne. Jeg er rimelig tilfreds med de forskellige ting, så nu håber jeg at jeg er lige så glad for det imorgen som jeg var idag. Jeg har skrevet ved hvert billede hvad det har kostet, hvor det er købt og hvad det er. I må have det godt<3Blazer fra H&M til 179,00,- krNatskjorte med bukser fra Genbrugen til 40,- kr (ægte silke)Skjorte fra Genbrugen til 25,- kr, er stadig lidt i tvivl om den er pæn eller grim, men nu købte jeg den, det er jo ikke det største tab. Brun øjenskygge fra Nilens Jord til 125,- kr.Mascara fra Nilens Jord til 129,- kr. Jeg kan klart anbefale den. Den er sindsyg god. Den har en lille børste som er let og styrre, så man ikke får det ud i hele fjæset, og så spreder den vipperne fint og giver et fint og enkelt look. Love til den her!!

Deodorant fra Vanderbilt købt i Føtex til 32,95,- kr, trængte til en ny duft så det blev lige den her. Den har en lidt skarp duft, men jeg kan godt li’ den!

Renseservietter fra CollCos til 25,- kr. Har længe gerne ville prøve de her renseklude til makeup, og idag blev lige tidspunktet.Neglelak fjerner fra CoolCos til 20,- krDuftlys med lavendel duft til 20,- kr fra Tiger.Sko fra Genbrugen til 40,- kr. Jeg elsker de her sko, jeg blev helt forelsket i dem ved første blik. Disse og blazeren er helt klart det bedste jeg har købt idag, og så var skoene jo vildt billige!! Kommer så meget til at have dem på hele tiden!!
-Beklager det lange indlæg, men det billede jeg havde lavet med alle tingene gad ikke uploade, så blev nødt til at gøre det på den her måde. Håber vi ses snart igen<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye stiletter<3