2. DIY Julegave - retro ramme med citat

3. DIY Julegave – lys i mokka-kopper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 3. DIY julegave-idé  er lys i disse smukke mokka-kopper. Disse billeder er fundet på Google, da jeg ikke har nået at få løbt nogle mokkakopper endnu. Jeg regner med at købe mine i en genbrug, og håbe på et godt fund hvis jeg er heldig.
Det man skal gøre er, at man tager nogle gamle lysstumper (stearin) og det kan også godt væge nye lys. Så smelter man det i en gryde, eller over vandbad (husk at fjerne væge hvis det stadig er det). Så tager du sådan et grilspyd, du ved dem man laver marsmellows på. Der binder du den væge du har købt rundt om og sætter over koppen, og gør så vægen passer med at den lige når bunden. Når stearinen ellers er smeltet hælder du det bare over i koppen, og så skal du ellers lade koppen stå nok i en dags tid for at stearinen er helt stivnet. Derefter kan du pakke den inde, brande den af, eller hvad du nu har lyst til.
Som sagt har jeg ikke selv prøvet det af endnu, men jeg skal HELT klart lave det, når jeg engang får tager mig sammen til at købe nogle mokkakopper.
Kys, og god inspiration herfra<3

1

  • Det var en fantastisk god DIY idé og det er et rigtig flot lys (som jeg kan se på billedet) at man får ud af det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. DIY Julegave - retro ramme med citat