4. DIY Julegave – opskriftbøger

Den 4. DIY Julegave er en af de meget personlige gaver. Jeg synes personligt denne gave kunne være god at give en veninde, eller måske kæresten som godt kunne lave mad lidt oftere. Jeg har lavet nogle skabeloner til forsiderne som jeg selv skal bruge, men i er self. velkommende til at kopiere dem og bruge dem selv hvis i ikke har mod på at smide jer ud i lidt kreativt på computeren. Jeg har lavet mine på en hjemmeside der hedder Polyvore.com  og som jeg elsker at bruge. Istarten var det lidt forvirrende, men jeg skulle bare lige lære det at kende.
Det øverste billede bliver lavet til en bog med opskrifter til hudpleje man selv kan lave f.eks. sukkerscrup og et blødgørende fodbad. Man kan finde opskrifter på sådan noget over alt på internettet. Den anden bliver til en lille opskrift bog, med de bedste af mine kageopskrifter. Da jeg var mindre bagte jeg mindst 2 gange om ugen, men er dsv. holdt med det, da jeg er for doven til at gøre rent efter mig…
Jeg synes dette er en super hyggelig og sød idé. Jeg ville blive så glad vis jeg fik sådan en bog af nogen, og jeg kunne se at de havde brugt tid på at lave den helt specielt til mig istedet for at købe en opskriftbog eller bare købe noget helt andet. Man kan self. også købe noget ved siden af hvis man har lyst (men det bestemmer man jo selv).
God inspiration herfra<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. DIY Julegave - lys i mokka-kopper