Ny header

6. DIY Julegave – lav din egen kageblanding

Den 6. DIY Julegaveidé er en lille beholder med f.eks. en kagedej. Jeg skal lave sådan en i år, men venter til så sent så muligt, da de ikke har så godt af at ligge længe. Jeg har købt et lille glas i Tiger til 20,- kr mener jeg (ikke det på billedet) som jeg vil fylde mine ingredienser i. Jeg har valgt at lave en kage-blanding til Biscoti’er. Det man gør er at man finder en opskrift hvor der ikke skal så meget flydende i, og denne opskrift er god da der kun skal 2 æg i. Så man skriver bare lige en seddel til beholderen så man ved hvor meget man skal ligge putte i blandingen. HUSK! Ingen flydende ting i din kageblanding!!

Nå, men her er min opskrift på Biscoti som jeg bruger: 

(ca. 25 stk.)
150 g Mel
50 g Mørk chokolade (groft hakket)
50 g grofthakkede mandler
5 g Bagepulver
1.5 tsk Vaniljesukker
110 g Sukker
(+og 2 æg)

Du blander bare alle de tørre ting sammen (alt undtager æggene) og putter det i en lille bøtte eller hvad ud nu har, og pakker den ellers ind eller hvad du nu vil med den.  Din veninde skal så gøre følgende:

Hun blander æggene i, og ruller dejen til små pølser. Bag pølserne i 25 in ved 185 G (dem alle sammen), og lad dem køle af. Skær dem skrå og lad dem ellers stå igen i en dag og så de dejlig sprøde at spise.
PS: Kan gemmes i en kagedåse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny header