Got some new stof!

I Aarhus med Janne!

SAM_1139Langærmet trøje med rullekrave fra H&M til 179,95,- krSAM_1135Nye negle fra TREND Accessories til 50,- krSAM_1143Så købte jeg disse ark med forskellige mønstre i Søsterne Grene til 15,- kr.
-Dem skal jeg nok finde et eller andet og bruge til.SAM_1138Så købte jeg disse røgelses-pinde også i Søsterne Grene. De kostede 3,- kr pr. pakke. Synes det var vildt billigt så købte lige 3 pakker!SAM_1137Så købte jeg også denne pakke fra Panduro Hobby, et lav-selv-armbånd. Synes det er meget lettere at købe sådan noget, end at købe en masse tråd, perle osv. og så har man bare en masse skrammel til overs, så køber de her i stedet. Desværre var jeg lidt for stærk, så snorene knækkede for mig. Det var pænt træls men det er jo sådan det kan gå. Jeg købte denne pakke til 25,- kr da den var på tilbud men de koster normalt 80,- kr. Men inde på Kreasmykker.dk kan man også købe sådan nogle pakker her. Og så slipper du for at tage helt til Aarhus for at købe disse pakker. Og tror endda at det er billigere der.

Nå, det var et lille indlæg herfra. Husk at gå ind og   (LIKE) og DEL Bel Mondo på facebook, og når vi når de 100 så kommer der en konkurrence fra Kreasmykker.dk. Kom så igang!! smiley der blinker

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Got some new stof!